OVER NEW ARTS DEVENTER.

New Arts Deventer is een samenwerking tussen poppodium Het Burgerweeshuis en Leeuwenkuil Kunstencentrum. Onder deze naam organiseren we workshops voor het VO, Talent Nights voor talent uit Deventer en omstreken en scouten en coachen we talent door middel van de New Arts Studio. Talent uit de studio noemen we New Arts Members.


Workshops
New Arts Deventer beschikt over een groot aanbod aan workshopdocenten. Van Instagramfotografie tot grafiti, en van breakdance tot songwriting. We zijn constant op zoek naar workshops die aansluiten op de belevingswereld van jongeren en passen daarop ons aanbod aan.

 

Talent Nights
New Arts Deventer organiseert in samenwerking met meerdere partners (Raster jongerenwerk, Kunstcircuit, Huis voor Amateurkunst) verschillende producties om talent uit Deventer en omstreken een podium te geven. Voorbeelden hiervan zijn HiphopHard, New Arts Dance Battle en D-Town Rap Riots. Tijdens Talent Nights brengen we opkomend talent in contact met 'de gevestigde orde' aan artiesten. Deelnemers krijgen feedback, workshops en masterclasses aangeboden.

 

 

Voor informatie over ons complete aanbod, Talent Nights of New Arts Members, stel dan je vraag via onze contact pagina.

 


 

bekijk hele agenda

Agenda


 


Spin It komt terug!

 

Ben jij een DJ tussen de 12 en 25 jaar oud en een expert achter ‘the wheels of steel’? Laat jij met je techniek en platenkeuze je concurrenten ver achter je? Dan zijn we op zoek naar jou!

Doe mee aan de Spin It en overtuig publiek en jury dat jij de beste DJ van Deventer en omgeving bent. Tijdens de finale op zaterdag 21 oktober draai je in een wervelende wedstrijd in hoog tempo tegen de andere DJ’s. Een jury van professionele DJ’s en producers kiest uiteindelijk de beste DJ van Deventer.

 De winnaar gaat naar huis met een dik prijzenpakket: Een dag mee op tour met een bekende DJ, een kennismakingscursus bij Low End Theory, een tegoedbon bij Bax Music Shop, een bokaal en natuurlijk de titel!

 

Geef je vóór 11 oktober 2017 op door een e-mail te sturen naar harold@burgerweeshuis.nl. Vermeld daar in het volgende:

Volledige Naam:

DJ naam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer: